Spermat pilluun kyrpää pilluun

spermat pilluun kyrpää pilluun

maahan ja aukaisee Simon housut, sitten hän aloittaa varovasti imemän tuota vahaa kyrpä joka alkaakin kasvaa silmissä ja siitä muodostuukin oikein suonikas ryhmysauva Hyvä tyttö, oma muija ei otakaan ikinä suihin mut sä kyllä osaat hommas. Mies vilautti takkinsa povesta suurehkoa puukkoa tai veistä, jonka terä kiilteli hämärässä valossa. Yllätys on suuri, sillä oven takana ei ollutkaan avaimiaan unohteleva oma aviomies, vaan joku tuiki tuntematon tummaan asuun pukeutunut mies, joka oli peittänyt kasvonsakin mustalla maskilla.tai ei, ei sentän. Ja nyt yli kymmenen avioliittovuoden jälkeen hän sai vierasta kyrpä brutaalilla tavalla vieraalta ulkomaalaiselta mieheltä, joka oli tunkeutunut heidän yksityiseen maailmaansa julmalla tavalla. Mies katseli tummahiuksisen Anun kauhun värittämiä kasvoja ja tunnusteli kädellän tämän rintoja. Muutoin aktin aikana hyvin hiljaisesti toiminut mies alkoi yhtäkkiä huohottaa hieman änekkämin ja kiristi työntöjen tahtia ja voimaa entisestän. spermat pilluun kyrpää pilluun

Spermat pilluun: Spermat pilluun kyrpää pilluun

Seuraavan kerran herätessän hän oli sairaalassa. Anu arvasi mitä oli tulossa, mutta eniten hän pelkäsi mitä tapahtuisi Jussille, jos tämä saapuisi kesken kaiken kotiin. Tuntemattomaksi jänyt velanperijä oli yksinkertaisesti erehtynyt talosta, vaikka rappu ja asunnon numero täsmäsivät. Anu katseli kuinka mies pakkasi tavaransa ja reilun 30 sentin pituisen paksun tukun Anun hiuksia reppuunsa ja poistui sen jälkeen makuuhuoneesta. Sanna punastui, mutta pysyi hiljaa. Mies ei ollutkaan peittänyt kasvojaan, vaan hän olikin hyvin tumma afrikkalainen. Raskaaksi tuleminen ei kuitenkaan ollut nyt Anun pällimmäisiä murheita. Hän seurasi kauhun sekaisin tuntein kun musta mies riisutui sängyn vierellä. Mies asetti veitsensä sängylle Anun viereen ja nousi itse hajareisin Anun pälle. Sen jälkeen Anu kuuli kuinka mies liikkui asunnossa, availi kaappeja ja laatikoita, pudotteli tavaroita lattialle aivan kuin etsisi jotain.

Yllätys laivalla: Spermat pilluun kyrpää pilluun

Minä vastaan: kaikki käy ja koko yö on aikaa. Ja mitä sitten tapahtuisi. Avasin hänen housunsa ja otin tämän kovan ja kuuman sykkivän kalun käteeni ja aloin hyväillä sitä suullani. Anun sydän jyskytti ja hän koetti kuumeisesti hahmottaa tilannetta. Mies painoi Anun lattiaan ja kiepautti hänet vatsalleen vetäen naisen kädet selän taakse. Yllättäisiköhan Jussi murtovarkaan itse teossa. Suutelin häntä aluksi kiihkeästi huulille jonka jälkeen kaulalle, samalla aloin tuntemaan kuinka jotain kovaa pullistui hänen haaroissaan, jatkoin vielä kiihkeämmin suutelemista. Puheen sävystä saattoi kuitenkin pätellä että mies tai hänen puhelinkumppaninsa eivät olleet tyytyväisiä tilanteeseen. Anu ihmetteli mitä oli tekeillä, kun mies alkoi kirjoittaa tussilla jotain hänen vatsaansa. Poliisi kuulusteli Jussia tapahtumiin liittyen ja kävi ilmi ettei mitän velkoja tai kadonnutta lähetystä voinut olla edes olemassa. Anu herä kesken makeimpien uniensa ulko-ovelta kuuluvaan jyskytykseen ja raapii aamutakin ylleen. Jokainen työntö sisän, syvälle Anun pilluun sai hänet tuntemaan itsensä alistetuksi ja nöyryytetyksi. Onneksi hytissämme oli tv erotiikkachat suomen vaikutusvaltaisimmat naiset joten kateselin sitä koko illan tai melkein koko illan. Kunnes en enä kestänyt voihkaisin oikein kovaa ja aloin väristä ja täristä, mieskin laukesi saman tien sisäni, enkä yhtän ihmettele koska pilluni sykki niin paljon orgasmista. Ehkäpä hän vain halusi pelotella, Anu mietti. No niin eiköhän käytäs välillä saunassa ja sitten jatketaan tätä pikku rouvan astutusta sanoo Erkki ja miehet lähtevät saunalle päin ja Sannakin nousee jaloilleen jotka eivät tahdo kantaa. Arviolta reilusti yli 20-senttinen suonikas musta elin oli jäykkä ja sen terska hohti yössä muuta ihoa vaaleampana. Hiivin naapurin takapihalle ja tartuin Sannan rintoihin kiinni, hän säikähti ja kysyi Mitä sä nyt teet, ajattele mitä jos muut näkevät Minä vastasin:ajattelin järjestä sulle vähän tekemistä kun ukkosi ei ole panemassa sua.

0 ajatusta “Spermat pilluun kyrpää pilluun

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *